Így teheted tökéletessé a karácsonyt

Üdvözöllek Téged ismét itt a PuszedLilla blogon! 

Már nagyon  közeleg az év legcsodálatosabb és legmeghittebb ünnepe, a karácsony, amire már az egész családom lelkesen készül. Nálunk minden évben hasonlóan telik: 24-én már reggeltől beindul a sütés-főzés, a karácsonyfa felállítása, díszítése, az estére való hangolódás. Az ebédet ilyenkor nagyinál töltjük, ahol egy visszafogodtabb mennyiségű étellel tömjük meg a bendőnket, azért hogy maradjon hely a esti karácsonyi menünek. A vacsi nálunk már ősidők óta ugyanaz a szentestén: francia hagymakrémleves, kacsacomb burgonypürével és lilakáposztával/tejszínes-kapros hal burgonyapürével és friss salátával, illetve tiramisu és mákosguba. Este hozza meg a Jézuska a fa alá a szebbnél szebb karácsonyi ajándékokat, ezután pedig  mehet a közös filmezés, társasozás, táncolás. A szeretet ünnepén nem az ajándékokon van a hangsúly, viszont hatalmas örömet lehet velük okozni, és egy jó ajándékválasztással fel lehet tenni az i-re a pontot. A Douglas termékek valamilyen formában mindig megjelennek a fa alatt az egész család nagy örömére. 



A sminktermékek mellett a másik nagy kedvenc termékeim a parfümök. Hatalmas ámulattal figyeltem, mikor anya minden évben bontotta ki a szebbnél szebb parfümöket, illetve apukám lelkesen fújta a nyakára a finomabbnál finomabb illatokat. Alig vártam, hogy én is abba a korba lépjek, hogy karácsonyra parfümöt kaphassak. Pár éve csomagoltam ki a számomra egyik legtökéletesebb parfümöt, ami egy Giorgio Armani Code volt. Nagy becsben tartottam, csak a különleges alkalmakra fújtam belőle, nehogy hamar elfogyjon. Utána pár évvel később megkaptam a másik nagy kedvencem, ami a Lancôme La vie est belle, amit azóta is rendszeresen használok és mindenki dicséri. 

A párom idén talált rá a számára tökéletes parfümre, amit az anyukájától kapott. A DIOR Sauvage azóta nála mindennapi használatban van, szinte már a védjegyévé vált. 

A parfümökön kívül rengeteg sok más termék is megtalálható a Douglas oldalán, és van egy szuper jó hírem a számotokra, ugyanis most hatalmas karácsonyi leárazással várnak mindenkit. Ha még nem szereztétek be a szeretteiteknek az ajándékot, akkor ez szuper választás lehet akár a nők, akár a férfiak számára. Rengeteg csodás ajándékötletet találtok náluk, a nőknek különböző sminktermékeket, szépségápolási és arcápolási termékeket, és természetesen rengeteg parfümöt találhattok, a férfiak számára pedig a test- és arcápoláson kívül csodás parfümök között keresgélhettek.

Mindenkinek áldott, békés karácsonyt és boldog új évet kívánok!

ELÉRHETŐSÉGEIM:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jakus.lilla/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/lilla.jakus
EMAIL:jakuslilla18[kukac]gmail.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések