Anyák napja kis szépséghibával

Minden évben lelkesen készülök erre a napra, hogy meglepjelek valami széppel Anya, ez az első év, mikor fizikailag már nem tudok a kezedbe adni semmit. Mondanom sem kell, hogy az interneten akárhova klikkelek, mindenhol anyák napi hirdetés jelenik meg. Régen csak nevettem ezen, most pedig minden egyes reklám egy hatalmas jól irányzott döfés a szívembe. A cégek anyák napi promócióit könnyekkel a szememben utasítottam vissza. 



Már akkor átértékeltem a pillanatokat, amikor kiderült a betegséged, az elvesztésed óta pedig az egész életre másként tekintek. Ehhez kapcsolódóan el is mesélném a kedvenc történem, amin évekkel később is hangosan kacagtunk. A sztori előtt fontos azt megemlítenem, hogy iszonyatosan nehezen veszem rá magam a tanulásra (na ez az a tény, ami nem hiszem, hogy valaha is megváltozna...) és mindig Te biztattál, hogy kezdjem el időben, ne hagyjam az utolsó pillanatra. Az egyik vasárnapi ebéd után is szóvá tetted, hogy tanulni kéne, én pedig kitaláltam, hogy nézzünk meg közösen a családdal egy filmet. Az érvem nagyon megnyerő volt: „ Anya, a család az első! Utána jöhet minden más.” Utólag visszagondolva a lehető legjobb döntés volt mindig a közös programot választani mindenek előtt. Ha tehetném, akkor most is újra átélném őket veled/veletek.



Sajnos személyesen már nem, de annál nagyobb szívvel kívánom neked, hogy legyen csodaszép napod és nagyon boldog anyák napját kívánok!
Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy addig szeressünk valakit, ameddig lehet, addig éreztessük ezt vele, ameddig csak tehetjük.
A mai nap pedig szóljon csak az anyákról, hiszen nem lehetünk elég hálásak azért, amit ők az évek alatt értünk tettek. 


Mindent nagyon köszönök neked Anya!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések