A higiénia fontossága

Üdvözöllek Téged ismét itt a PuszedLilla blogon!

Az egyik legszebb ékszerünk a mosolyunk, ezért fontos, hogy odafigyeljünk annak tisztán tartására, ápolására.


Már a gyerekkortól kezdve oda kell figyelni a megfelelő és alapvető szájhigiéniára. Vannak kifejezetten gyermekek számára fogkrémek, fogkefék, amiket a kicsik örömmel használnak. Unokahúgomat megleptem egy szuper kis szettel, ami kifejezetten segíti őt az esti rutinjában. A Ziaja gyermek vörösáfonyás fogkrém egy szuper választás volt az íze miatt, illetve fluorid mentes, ami a tejfogak, az első őrlőfogak és az új állandó fogak tisztítására jó megoldás. Minden napot fogmosással kezdünk és azzal is zárjuk le. Fontos megjegyezni még azt is, hogy tartósítószer mentes. 






A fogmosás másik fontos meghatározója a fogkefe. Mindig odafigyelek, hogy szép állapotú, jó minőségű fogkefével mossak fogat. Nemrégiben rátaláltam az Ionickiss ionos fogkeféjére, ami hatékonyan távolítja el a lerakódott plakkot, a fogszuvasodás és a lakosság 80-90%-át érintő fogágybetegségek okozóit, még az ínyeket is felfrissíti, az ionizációs technológiának köszönhetően. Hagyományos társaival ellentétben fogkrém használata sem szükséges a tökéletes mosoly elérésének érdekében! Egy kicsit be kell vizezni a fogkefe fém részét és már mehet is a fogmosás. Fogmosás közben erős negatív töltésű ionokat bocsájt ki a fogkefe, így megszakad a plakkok és a fog közötti kötődés. Ezután a sörték eltávolítják a fogak felszínéről a lepedéket és szennyeződéseket. Szuper megoldás, hogy a cég árul külön pótfejet, így nem kell komplett új fogkefét venni, ha már elhasználódott, csak a fejet lecserélni. Lehet náluk kapni külön Soft fejet is és ezzel kevésbé lehet megsérteni az ínyet. A fogszabályozósokra is gondoltak, nekik is lehet külön pótfejet kapni, hogy a készüléküket tisztán tudják tartani.
 A babaszett másik része pedig egy Ziaja mágikus fürdető volt, ami 1 éves kortól ajánlott. Ahogy a képen is látszódik, mikor belekerül a vízbe, akkor felhabzik és kékre varázsolja a víz színét. Gyengéden tisztítja a bőrt, hidratál, ápol és nem irritál. A bőr természetes védőrétegét nem károsítja. 
Léna el volt ájulva attól, hogy hogy beszínezte a vizet, nagyon jót játszott a habos vízben. Azóta minden fürdésnél ezt használjuk, így élvezetes neki is a fürdés.

A Ziaja termékeket a Dm-ben megtaláljátok!


Remélem, hogy ezekkel a termékekkel kicsit betekintést nyerhettetek a mi higiénés szokásainkba. Szerintem ezek a termékek szuper karácsonyi ajándékok is lehetnek.

Legyen további szép napotok, puszi!






ELÉRHETŐSÉGEIM:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jakus.lilla/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/lilla.jakus
EMAIL:jakuslilla18[kukac]gmail.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések