Őszi újdonságok a Mannától+nyereményjáték!

Üdvözöllek Téged ismét itt a PuszedLilla blogon!

Ebben a posztban a lányoknak kedvezek, ugyanis bemutatok nektek pár Manna terméket, ami újdonságnak számít az oldalukon. Szó lesz a Sheavajas kézkrémről, a krémparfümökről és a golyós deókról. 


Kezdjük is a Sheavajas kézkrémmel, ami vörösszőlőlevél-kivonattal készült. Az őszi szellő miatt nagyon sokszor szenvedek én is repedezett, kiszáradt bőrrel, erre is tökéletes megoldás ez a termék. Emellett natúr, vegán összetevőkből készült, ami bizonyítottan regenerálja és hidratálja a bőrt. Számomra az első észrevétel volt felkenés után, hogy nem hagy zsíros érzetet a kézen, gyorsan beszívódik és nagyon puhává, selymessé varázsolja a bőrt. Rengeteg pozitív tulajdonságot lehet a termék mellett felsorolni, például: ápol, táplál, könnyen kenhető, stb. Plusz pont még, hogy környezetbarát,  részben újrahasznosított, és újrahasznosítható csomagolásban kapható. Az illata számomra túl intenzív, de biztos vannak olyanok, akik az ilyen krémeket preferálják.

Jöjjön is a következő csodás termékcsalád: a különleges krémparfümök. Korábban még sosem hallottam ilyen kiszerelésű parfümről, szóval nagyon örültem, hogy lehetőségem van kipróbálni. Három illatot tesztelhettem: citrusos, üde harmónia és a nagybetűs Nő izgalmas illatát. Igyekszem minél többször, ezt a vegyszermentes, bőrbarát terméket használni a parfümök helyett. A citrusos illatnak szerintem kicsit Colára emlékeztető illata van, nagyon frissítő és kellemes. A virágos illatúak is elnyerték a tetszésem.
És végezetül a Harmatos Hajnal golyós dezodort próbáltam ki, ami nagyon finom, púderes illattal rendelkezik. Tökéletes választás reggelente a kellemetlen szagok ellen, semlegesíti a szagokat. A bőr szabadon tud lélegezni, nem gátolja a természetes méreganyagok távozását. Tartós termék, egészen estig megküzd a kellemetlen szagokkal.

Van egy szuper hírem: november 25-ei héten az Instagramomon nyereményjátékkal készülök Nektek, amiben ezt az 5 terméket nyerheti meg valamelyik szerencsés, további információért látogassatok majd el az Insta profilomra!

ELÉRHETŐSÉGEIM:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jakus.lilla/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/lilla.jakus
EMAIL:jakuslilla18[kukac]gmail.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések