Hangolódás a karácsonyra!

Üdvözöllek Téged ismét itt a PuszedLilla blogon!

Közelednek a téli ünnepek és én már egyre jobban karácsonyi lázban élek. Azóta még jobban, mióta az egyik kedvenc márkám, az Yves Rocher elküldte a karácsonyi kollekcióját, ami rengeteg csodás terméket tartalmaz, Narancs&cédrus, illetve Fehér mandula illatban. A csomag tartalmazott: ajakápolót, kézmosó gélt, testápolót, kézápoló krémet, illatgyertyát és végül tusfürdő olajat.




A részletes bemutatást és tapasztalataimat kezdjük is a Narancs&cédrus termékekkel. Már több éve használom az Yves Rocher ajakápolóit, mindig puhává varázsolják az ajkaimat a hűvös, szeles napokon is. Védi és táplálja az ajkakat, emellett nagyon finom illattal rendelkeznek. A szuper kiszerelése miatt könnyen elfér a táskámban, mindenhova magammal viszem.

A kézmosó gél egyik pozitív tulajdonsága, hogy pH semleges a bőr számára. Manapság fontos téma lett a környezetvédelem, ezt a terméket minden környezetvédőnek ajánlom, ugyanis több, mint 92% természetes eredetű összetevőt tartalmaz, biológiailag könnyen lebomló, növényi eredetű lemosóalappal készül, újrahasznosítható flakonban van, mely maga is újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

A testápoló bársonyossá teszi a bőrt, ápolja, hidratálja. Ez a termék is környezettudatos, remek, hogy a cég ennyire odafigyel erre. Már több féle testápolót is használtam tőlük, imádom az illatukat, illetve azt, hogy gyorsan beszívódnak a bőrbe.


Jöjjenek a Fehér mandula termékek: ebből az első legyen a kézápoló krém. Karitévajjal és Makadámdió olajjal gazdagított textúrájával azonnali táplálást nyújt a kezeknek. Nekem ősszel és télen sokszor kirepedezik,kiszárad a kezem/könyököm, erre is tökéletes megoldást nyújt, az illata sokáig megmarad a bőrön és gyorsan beszívja a bőr. Természetesen már nem is kell írnom, hogy ennél a terméknél is odafigyeltek a gyártók a környezetvédelemre.

Jöhet a tusfürdő olaj, ami számomra egy újdonság. Sosem hallottam korábban ilyen termékről, szóval alig vártam, hogy kipróbáljam. Nagyon meg vagyok elégedve vele, mandula esszenciális olajat tartalmaz, amit a neve is mutat. Ettől az olajtól még jobban hidratálja a bőrt, mint egy sima tusfürdő. Sokkal puhább, selymesebb lesz az ember bőre a használata után.

Tavaly óta nagy hangsúlyt fektetek a gyertyák elhelyezésére a lakás bizonyos pontjain a karácsony közeledtével. Nagyon könnyen meghozza az ünnepi hangulatot, megnyugtat, meghitt légkört teremt. A meggyújtás után az egész szobát elárasztotta a finom illata, ami sokáig meg is maradt.



Elmondhatom, hogy ez a csomag elhozta nekem a karácsony apró örömeit! Remélem, hogy hasznos és érdekes volt számotokra ez a poszt. Legyen csodás napotok!

ELÉRHETŐSÉGEIM:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jakus.lilla/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/lilla.jakus
EMAIL:jakuslilla18[kukac]gmail.com



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések