Életem fesztiválja - Balaton Sound

Köszöntelek Téged újra itt, a PuszedLilla blogon! Nosztalgikus hangulatomból kifolyólag úgy döntöttem, hogy a legkedvencebb fesztiválomról készítek egy posztot. Ennél a bejegyzésnél a hangulatot próbálom átadni Nektek, remélem, hogy egy kicsit visszahozza a nyár hangulatát.

Balaton Sound

Szerintem elég ha annyit írok: életem legjobb emléke! Iszonyatosan jó csapat jött össze...legjobb barátnőmmel, Zsuzskával vágtunk neki ennek a kalandnak. Aztán egyre nagyobb lett a banda, bővültünk sok magyarral, illetve 2 holland fiúval is. Rengeteg barátot szereztem a fesztivál ideje alatt, egy családdá váltunk. Itt éltem át a legjobb koncertélményem: Macklemore...Első napon lépett fel, már az első nap estéjére nem volt hangom. Emellett fellépett még sok kedvencem: The Chainsmokers, Nervo, Chris Brown, Steve Aoki, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike.




Mondanom sem kell, hogy mennyire gyorsan eltelt az 5 nap.

Ez 2 éves emlék, szóval kicsit nehéz visszaemlékezni, hogy pontosan mi hogyan volt, de akkor kezdjük is az elején.

Már a sátor felépítésénél lehetőségünk akadt új embereket megismerni, mindenki nagyon segítőkésznek bizonyult.

Majd jött az este, a sátraknál bandáztunk és egy nagy tömeggel vágtunk neki az éjszakának.


A legelső este a koncertek között megpihentünk egy padon barátnőmmel, ahol beszélgetésbe elegyedtünk 2 holland fiúval. Annyira megtaláltuk velük a közös hangot, hogy a fesztivál alatt minden koncertre együtt mentünk.


Igen, volt olyan is, hogy random emberekhez mentünk oda fényképezkedni, nagyon pozitív tapasztalataink voltak ezzel kapcsolatban. Jó érzés volt felszabadultnak lenni, mindenki önmagát adhatta. Sokan extra ruhát/jelmezt kaptak magukra, mások a sminkkel hívták fel magukra a figyelmet. Mindenki nyitott volt és barátságos. Nem lehetett levakarni a fesztiválozók arcáról a mosolyt, senki nem figyelt a múltra/jövőre, csakis a jelenre.

4-en megbeszéltük, hogy felülünk az óriás kerékre a Chris Brown koncert alatt. Nagy szerencsénk volt, ugyanis a profi, hivatalos fotós arra járt és megkérdezte, hogy csatlakozhat-e hozzánk. Készített rólunk rengeteg szuper képet, amik ki is kerültek a Balaton Sound official oldalra is.

Fun fact: a 2018-as Sound plakátjára is rákerültünk nagy meglepetésünkre.


Pest legjobb srácai is sokat boldogítottak minket: Gerő, Bence és Töpi is. Rengeteg csodás élményt köszönhetek nekik is. Külön kiemelném a csodás "Gerő sztorikat...". Ez sajnos belső poén, viszont, akik ott voltak, azok értik, hogy miről is beszélek...
Csenge volt a csapatunk 3. tagja, akivel rengeteg időt töltöttünk. A Sound volt az a rendezvény, ami nem adott lehetőséget arra, hogy unatkozzunk, rengeteg program várt ránk, sokszor fürödtünk a Balatonban, esténként koncertről koncertre jártunk. Sőt az egyik nap még Tihanyba is átmentünk túrázni.


Nagyon szépen köszönöm, ha elolvastad a bejegyzést, remélem, hogy egy kicsi betekintést nyerhettél a 2016-os Balaton Soundos élményembe. Életem meghatározó napjai voltak, remélem, hogy jövőre is ott lehetek és még több szép emlékkel gazdagodom! Legyen csodaszép estéd, puszi!

U.I.:Emlékezetesek maradnak a vödrös piák is, amiket koncertek előtt szürcsölgettünk....


ELÉRHETŐSÉGEIM:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jakus.lilla/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/lilla.jakus
EMAIL:jakuslilla18[kukac]gmail.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések