Őszi bőrápolási rutinom-Barka kozmetikumok

Üdvözöllek Téged ismét itt, a PuszedLilla blogon! A mai bejegyzés az őszi bőrápolási rutinomról fog szólni, ugyanis ilyenkor a hűvös miatt még jobban odafigyelek a bőröm hidratáltságára. A Barka kozmetikumokat használom már egy ideje és nagyon meg vagyok elégedve velük. Szerencsére a termékeknek nagyon kedvező az ár-érték aránya. A Mozsonyi Gyógyszertár márkája, a gyógyszertárban állítják össze teljes egészében, minden kis, apró részletre odafigyelve.

Amiket ilyenkor feltétlenül használok:

1. Színezett ajakbalzsam: Csodás rózsaszín csillogást biztosít , az ajkak egészségére jó hatással van, pihe-puha lesz tőle a szád, hosszan tartó hidratáltságot biztosít,táplál. A bolti ajakbalzsamokkal szemben, nemcsak addig védenek, amíg a szájon vannak, speciális összetételükkel megedzik, helyreállítják a bőr védőrétegét. Kakaóvajat, extra szűz kókuszolajat, méhviaszt, jojoba-olajat, lanolint tartalmaznak.



2. Shea testvaj: Tápláló, antibakteriális hatású, krémszínű vaj. Erőteljesen védő és regeneráló készítmény, nyugtatja az irritált bőrt. Nagy zsírsav tartalma miatt a bőrünk megőrzi tőle a rugalmasságát, nedvességtartalmát. Emellett gyulladásgátló, bőrsimító hatású. Erőteljesen hidratál, ezért is imádom használni a hűvös napokon. Mandulaolajat, skincare szérumot tartalmaz. Minden bőrtípusra ajánlom! 

Van, hogy a Mangó vajat használom a testem kényeztetésekor, ennek annyi előnye van, hogy gyorsabban felszívódik a bőrbe. 24 órán át tartó hidratálás, illetve a egzotikus, kalandos mangó illata lenyűgözött.



3. Bőrtápláló kézkrém: Selymesen puhává, hidratálttá teszi a bőrt, gyorsan felszívódik, nincs az a ragadós érzés, mint sok kézkrémnél. Az illata mennyei: vaníliás málna illatot kölcsönöz a kéznek. Jojoba-olajat, mandulaolajat, feketeköményt tartalmaz.

4. Karbamidos sarokpuhító balzsam feketeköménnyel: Pihe-puha babatalpat eredményez, már első alkalom után érződött és látszódott a különbség a talpam között használat előtt, illetve utána. Megszünteti a bőrkeményedést, puhítja a durva bőrt, regenerálja a hámsérüléseket, hidratál és fertőtlenít is. Feketeköményt, Panthenol-D-t, karbamidet, vizet tartalmaz.

5. Kókuszkrém: A shea testvajjal váltogatva használom, a kókuszkrém hidratálja, puhává teszi a bőrt. Gyorsan beszívódik a bőrbe és egy kis csillogást is kölcsönöz. Feltölti hiányzó lipidekkel és újraéleszti a bőrt, használat után bársonyos puhaságú lesz a bőr. Trópusi kókusz-mandarin illata valami elképesztően jó.



6. Kollagénes nappali jojoba krém C+E-vitaminnal: Normál és zsíros bőrre egyaránt ajánlható. Gyors a felszívódása, kellemesen hidratálja a bőrt. Természetes alapanyagok felhasználásával készült, natúrkozmetikum. Jojoba-olajat, nővényi kollagént, C-, E-vitamint tartalmaz.

Ezt is felváltva használom egy másik nappali arckrémmel: Q10 arckrém jojoba-olajjal. Hidratálja, revitalizálja, üdévé teszi az arcbőrt. Antioxidáns, sejtmegújuló hatása van. Halványítja a hegeket, illetve a pikkelysömörös, ekcémás bőrre is jó hatással van. Q10 koenzimet, Jojoba-olajat, E-vitamint, vizet tartalmaz.

7. Vitis D éjszakai arckrém szantálfa olajjal: Férfiak és nők számára egyaránt ajánlott. Intenzív hatásához nem fér kétség. Ráncok ellen is tökéletes, bőrfiatalító arckrém. Szantálfaolajat, szőlőmag olajat, D-vitamint tartalmaz.

Ez az én bőrápolási rutinom az őszi napokon, remélem, hogy tetszett Nektek ez a bejegyzés is. Mindenképpen csekkoljátok le a Mozsonyi Gyógyszertár weboldalát is, illetve látogassátok meg az Instagram oldalukat is.

ELÉRHETŐSÉGEIM:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jakus.lilla/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/lilla.jakus
EMAIL:jakuslilla18[kukac]gmail.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések