Ajándékötlet a párodnak, családtagoknak, barátoknak

Üdvözöllek Téged ismét itt, a PuszedLilla blogon! Sokszor nehézséget okoz olyan ajándékot venni a szeretteinknek, aminek tudjuk, hogy biztosan örülni fognak. Viszont rátaláltam a Twisted Cords cégre, akik férfi és női karkötőket egyaránt készítenek. Ami nekem nagyon megtetszett, hogy sokféle stílusú karkötőből lehet válogatni. Léteznek Náluk ásvány karkötők, horgonyos, fényképes karkötők, bőr és paracord ékszerek 925-ös sterling ezüst, sebészeti acél felhasználásával.

Születésnapra, névnapra, hónap- és évfordulóra is ötletes ajándék lehet férfiak és nők számára egyaránt a fényképes karkötő. Eddig én még nem nagyon találkoztam ilyen kialakítású ékszerrel. Szinte mindenféle színű szíjjal kaphatóak. Egy egyszerű ruhát is fel lehet dobni vele és nagyon mutatós a kézen.


Akármilyen méretű karkötőt elkészít, hogy tökéletesen passzoljon mindenkinek a csuklójára. Balázs, aki a karkötőket készíti nagyon kedves, gyors, ügyes kezű. Bárkihez segítőkészséggel fordul, teljesíti az egyénre szabott kéréseket. Csodaszép termékeket lehet találni az oldalon, és nagyon gyorsan megérkezik a rendelés. A prémium minőséget is meg kell említenem. 

Már rég óta keresgéltem olyan karkötőt, ami egyszerű, de mégis elegáns. A matt fehér gyöngyök szinte akármilyen ruhát kiegészítenek, a rózsás gyöngyök pedig a vidámságot szimbolizálják.


A különböző színek, különböző jelentéssel bírnak. A színek hatással vannak Ránk, befolyásolják a hangulatunkat. Erősíthetnek Minket, pozitív irányba terelhetik a gondolatainkat. Számos kutatás bizonyította jótékony hatásait. Az Egyensúly-kollekció egy letisztult, ám mégis praktikus viselet, amely feldobja a hétköznapokat.



A lágy, nőies vonalak mellett a férfias vonal is megjelenik a kínálatban. Nagyon jól mutat a fiatalabb és idősebb korosztály csuklóján egyaránt. Ami még egy előny, hogy nagyon jó az ár-érték aránya. Nyugodtan forduljatok Balázshoz egyedi igényeitek megvalósításáért. Remélem, hogy tetszett az e heti poszt is, puszi Nektek!

TWISTED CORDS ELÉRHETŐSÉGEI:
INSTAGRAM:https://www.instagram.com/twistedcords/
WEBOLDAL:https://twistedcords.wixsite.com/twistedcords

ELÉRHETŐSÉGEIM:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jakus.lilla/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/lilla.jakus
EMAIL:jakuslilla18[kukac]gmail.com



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések