Terméktesztelés- Sampon szappan, arc- és testradír- Nature at home termékek

Üdvözöllek Téged ismét itt, a PuszedLilla blogon! Úgy gondoltam, hogy már eltelt annyi idő, hogy megosszam Veletek a használat közben szerzett tapasztalataim, tanácsaim a Nature at Home termékekről. A 2 héttel ezelőtti posztomban a natúrkozmetikumokról fejtettem ki a véleményem, most viszont 2 ilyen terméket teszteltem.

1. Az első termék, amiről írni fogok az egy sampon szappan, Narancsliget sampon vörös agyaggal és citrusokkal. Kissé félve kezdtem el használni ezt a sampont, ugyanis olvastam róla negatívumokat, de pozitív kommenteket is. 

Alap információ: Shea vajat tartalmaz, ami táplálja és hidratálja a fejbőrt; a jojoba olaj a fejbőr működését harmonizálja; a vörös agyag gyulladáscsökkentő, frissítő, tónusjavító; illetve a narancs illóolaj nyugtatja, puhítja, ápolja a fejbőrt. A terméket 1389 Forintért tudjátok beszerezni. 


Alkalmazása: Nem teljesen úgy kell a hajon alkalmazni, mint egy sampont vagy balzsamot, kicsit több teendő van vele. Viszont nem kell balzsamot alkalmazni utána. A nedves hajba bele kell dörzsölni a terméket, míg habossá nem válik, majd lemosni. Ezt 2-3x megismételhetjük, attól függ, hogy milyen a hajtípusunk. Ha zsírosodásra hajlamos, akkor ajánlom, hogy 3x is mossuk át vele a hajunkat, fejbőrünket. Mivel a szappan lúgos, ezért közömbösíteni kell savas anyaggal. Én 1-2 evőkanál ecetet 3-4 liter vízbe szoktam tenni és hogy ne legyen büdös, illóolajat szoktam belecsepegtetni (ebből elég 2-3 csepp is). Ebben az oldatban kell áztatni néhány percig a hajat, majd jó alaposan kiöblíteni vízzel. 

Tapasztalat, vélemény: Nem gondoltam volna, hogy már első alkalom után is ennyire gyönyörű eredményt lehet elérni vele, hatalmas pozitív csalódás volt a számomra. Nagyon puha, selymes lett a hajam. A legnagyobb előnye, hogy 7-8 naponta elég hajat mosnom, alig zsírosodott. Egy picit macerásabb az előkészület, kicsit több időt vesz igénybe, ez az egy ami ellene szólhat. A termék sok ideig elegendő (100g), ez is egy plusz pont nálam. Az illata valami mennyei. A kép készítése előtt mostam hajat, hogy szemléltetni tudjam, hogy milyen gyönyörű végeredményt kaptam.

2. A másik termék, amiről írni fogok Nektek az a Narancsliget arc,- és testradír. 


Alap információ:
 150 ml-es kiszerelésben kapható. A termék nádcukrot tartalmaz, ami ásványi anyagokban és vitaminokban nagyon dús, kristályos szerkezete tökéletes az elhalt hámsejtek eltávolítására. A kókuszolaj felelős a bőr regenerálásért, hidratálja, rugalmassá teszi, antioxidáns. A jojoba olajnak gyulladáscsökkentő hatása van, E-vitamin tartalma magas, ami köztudottan a sejtek öregedését gátolja. A körömvirágnak bőrmegújító, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatása van. A narancsolaj pedig frissít, javítja a bőr vérellátását, így fiatalít és rugalmassá teszi a bőrt, egyébként nem mellékesen vírus- és gombaölő is. A termék 1890 Forintért érhető el a weboldalon.

Alkalmazása: Egy kissé nedves bőrre kell borsónyi nagyságot felvinni az arcra, nyilván ha a testünkön szeretnénk alkalmazni, az mindenkinek más. Körkörös mozdulatokkal belemasszírozni a bőrbe, majd langyos vízzel lemosni. 

Tapasztalat, vélemény: Én heti pár alkalommal használom ezt a kozmetikumot. Nagyon frissítő, kellemes érzés felvinni a terméket és belemasszírozni a bőrbe. Az elhalt hámsejteket távolította el, az olajok miatt nagyon puha lett a bőröm, rugalmas, feszes. Erről a termékről nem tudok negatívumot írni. A használata után, mintha újjászületett volna a bőröm, érdemes kipróbálni! Az illata ennek a kozmetikumnak is nagyon jó, friss, természetes. Fun fact: Nagymamámnak is megmutattam és imádta Ő is, teljesen odavolt érte.



Érdemes szétnézni a weboldalon, ugyanis most október 1-ig ingyenes a szállítás az ország bármelyik Foxpost automatájába. Rengeteg izgalmas terméket árulnak, mind a férfiak, mind a nők megtalálják a számukra tökéleteset, de babatermékek is ékesítik az oldalt.

Remélem, hogy tetszett Nektek ez a bejegyzés is, legyen csodás napotok, puszi Nektek, Puszedli pajtások!

A Nature at Home elérhetőságei:
WEBOLDAL: https://www.natureathome.hu
FACEBOOK: https://www.facebook.com/natureathometeam

Elérhetőségeim:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jakus.lilla/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/lilla.jakus
EMAIL:jakuslilla18[kukac]gmail.com





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések